Stålprofiler

Vi erbjuder ett gediget sortiment av stålprofiler

Med låga priser, snabba leveranser och en enastående kundservice så har vi positionerat oss som en leverantör av kallformade stålprofiler att räkna med på den svenska marknaden. Såväl företag som privatpersoner är välkomna att handla av oss. Nedan är ett urval av våra kallformade stålprofiler men tillsammans med samarbetspartners kan vi erbjuda ett komplett sortiment inom stål. Kontakta någon av våra kunniga säljare med era önskemål så hjälper dom er vidare.

Kontakta Oss
Varmförzinkad lättbalkar
Galvad C-Profil

Varmförzinkad stålprofil i form av C-profil / Galvad C-balk i höjder från 100 till 400 mm och tjocklek från 1,5 till 3 mm

Läs mer
Galvad U-Profil

Varmförzinkad stålprofil i form av U-profil / Galvad U-balk i höjder från 50 till 150 mm och tjocklek från 0,8 till 3 mm.

Galvad Z-Profil

Varmförzinkad stålprofil i form av Z-profil / Galvad Z-balk i höjder från 100 till 400 mm och tjocklek från 1,5 till 3 mm.

Galvad L-Profil

Varmförzinkad stålprofil i form av C-profil / Galvad C-balk i höjder från 100 till 400 mm och tjocklek från 1,5 till 3 mm

Galvad Omega-Profil

Varmförzinkad stålprofil i form av Omegaprofil / Omegabalk i höjder från 150 till 250 mm och tjocklek från 0,8 till 3 mm.

Slitsade stålprofiler

Slitsade stålprofiler kan användas i exempelvis ytterväggar och för att förbättra U-värde

En effektiv leverantör av stålprofiler

Vi värdesätter våra kunder, kontakta våra kunniga säljare med era önskemål så återkopplar vi med offert oftast samma dag. Vi förstår att ibland är tiden knapp och oftast kan vi leverera inom en vecka. Ovan är ett urval av vårt sortiment av stålprofiler men med hjälp av vårt stora nätverk av goda samarbetspartners runt om i Sverige och Europa så kan vi erbjuda ett heltäckande sortiment inom stål.

Vi kan stål!

Oavsett vilken stålbalk, stålregel eller stålprofil du är ute efter så kan vi via vårt breda nätverk av samarbetspartners troligen hjälpa dig. Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga säljare för en offert, klicka nedan för att komma till kontaktsidan.